Krajinović pobedio Bahingera, u polufinalu Kortine čeka Troickog

Izvor: Blic, 01.Avg.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović pobedio Bahingera, u polufinalu Kortine čeka Troickog

Naš teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale čelendžera u Kortini pošto je u četvrtfinalnom duelu bio bolji od Matijasa Bahingera sa 6:4, 7:5.

Krajinoviću je trebalo 66 minuta da pobedi Nemca, a naredni protivnik 134. igrača sveta može mu biti naš Viktor Troicki koji u četvrtfinalu igra protiv prvog nosioca turnira u Italiji, Daniela Himeno-Travera.

Krajinović i Troicki se do sada ni jednom nisu sastajali.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki prošetao do polufinala sa Krajinovićem

Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2014, 12:47

Crni dani su iza Viktora Troickog, a sudeći prema onome što srpski teniser prikazuje u prvim mečevima po povratku na teren posle višemesečne pauze budućnost je svetla. U četvrtfinalu čelindžera u Kortini Troicki je upisao novu pobedu savladavši prvog nosioca Danijela Himena Travera sa 6:4,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Kortina: Troicki u polufinalu, sledi duel sa Krajinovićem

Izvor: Vesti-online.com, 02.Avg.2014

Srpski teniser je savladao u četvrtfinalu prvog nosioca turnira u Kortini. .. Viktor Troicki.. ..Viktor Troicki nastavlja da niže pobede na čelindžeru u Italiji. Posle tri kruga kvalifikacija i još dva meča u glavnom žrebu, red je došao da odmeri snage i sa prvim favoritom turnira - i savladao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.