Čelendžer Kortina: Krajinović u polufinalu, čeka Troickog

Izvor: Sportal.rs, 01.Avg.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelendžer Kortina: Krajinović u polufinalu, čeka Troickog

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale čelendžer turnira u Kortini, pošto je savladao Matiasa Bačingera sa 2:0, po setovima 6:4, 7:5. Meč je trajao 66 minuta.

Mladi srpski teniser, trenutno 134 teniser sveta, bio je bolji u prvom međusobnom susretu sa nemačkm teniserom, koji je 256 na ATP listi.

Ukoliko Viktor Trociki pobedi u meču sa Danielom Himenom-Traverom, dvojica srpskih tenisera sastaće se u polufinalu.

Nagradni fond turnira u Italiji je 42.500 evra.

(Tekst: Irina Pokrajac, foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kortina: Krajinović u polufinalu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2014

Filip Krajinović plasirao se u polufinale čelindžera u italijanskoj Kortini, pošto je posle dva seta uspeao da savlada Matijasa Bešingera iz Nemačke. ..Sve bolji: Filip Krajinović.. ..U oba seta je viđena velika borba, ali je Somborac bio ubedljiviji u završnicama. U prvom je Krajinović napravio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Krajinović pobedio Bahingera, u polufinalu Kortine čeka Troickog

Izvor: Blic, 01.Avg.2014

Naš teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale čelendžera u Kortini pošto je u četvrtfinalnom duelu bio bolji od Matijasa Bahingera sa 6:4, 7:5...Krajinoviću je trebalo 66 minuta da pobedi Nemca, a naredni protivnik 134. igrača sveta može mu biti naš Viktor Troicki koji u četvrtfinalu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.