Korak do uspeha: Krajinović duplirao prednost Srbije!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korak do uspeha: Krajinović duplirao prednost Srbije!

Nije sprski tenis samo Novak Đoković! Dejvis kup reprezentacija Srbije, bez trojice igrače koji su je nosili poslednjih sezona, uspela je da prvi dan baraž susreta sa Indijom za opstanak u Svetskoj grupi reši u svoju korist rezultatom 2:0, pošto je Filip Krajinović u drugom singlu savladao Somdeva Devarmana sa 3:1 (67:1, 4:6, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 6:3, 6:2)!

"Znao sam da će biti teško zbog vrućine i nadmorske visine. Nisam želeo da se branim, igrao sam napadački. Iako sam grešio, zadovoljan sam svojom partijom, menjao sam ritam igre i pobedio u otvorenom meču. Devarman je bio nekad u 70 najboljih, ali ja sam blizu 100, želim još da napredujem", rekao je Krajinović posle duela.

Krajinović, 107. igrač na ATP listi, tako je nadogradio pobedu Dušana Lajovića nad Jukijem Bambrijem od 3:0, po setovima 6:3, 6:2. 7:5.

Sav trud bi tako mogao da bude nagrađen već u sutrašnjem okršaju dublova, ali treba imati na umu da su Indijci tu najjači, pa Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac neće imati nimalo lak zadatak protiv Leandera Paesa i Rohane Bopane.

Ali, nagrada ne bi smela da da izostane u obrnutim singl mečevima u nedelju kada će Lajović odmeriti snage sa Davermanom, a Krajinović sa Bambrijem. Danas smo mogli da vidimo da smo jači u okršajima"jedan na jedan".

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.