Konačno  Janko se vraća tenisu!

Izvor: B92, 24.Mar.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno " Janko se vraća tenisu!

Srpski teniser Janko Tipsarević konačno će se vratiti tenisu na drugom Mastersu sezone u Majamiju.

Tipsarević će se naći na terenu posle godinu i po dana pauze zbog povreda, pošto je potvrdio učešće u dubl konkurenciji.

Janko će u paru igrati sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, a u prvom kolu će se sastati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa austrijsko-švedskom kombinacijom Robert Linsted i Jirgen Melcer.

Ukoliko prođu prvu prepreku u drugoj rundi čeka ih najbolji dubl u istoriji tenisa – braća Bob i Majk Brajan.

Tipsarević se od novembra 2013. godine muči sa povredom pete, zbog čega je propustio brojne turnire i izgubio plasman na ATP listi. Poslednji meč odigrao je krajem oktobra te godine na turniru u Valensiji, kada je predao meč Marselu Granoljersu zbog povrede. Janko je nekoliko puta odlagao povratak jer se posle ozlede na peti pojavio benigni tumor.

Srpski teniser je u karijeri osvojio četiri ATP titule, a bio je deo tima Srbije, koji je 2010. godine trijumfovao u Dejvis kupu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Janko se uz Noleta vraća tenisu!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2015

Posle godinu i po dana pauze Janko Tipsarević konačno će se vratiti tenis, i to na drugom Mastersu sezone u Majamiju...Naš as se dugo opravljao od povrede, pa je odlučio da povratak na teren bude nešto slabijeg intenziteta pošto je potvrdio učešće u dubl konkurenciji...Janko će u paru igrati...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.