Izvor: TvojPortal.com, 03.Jun.2011, 03:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladioničari ulažu milione na Novaka

Veliki novac sliva se u svetske kladionice na pobedu Đokovića u polufinalu Rolan Garosa, a najveća uplata od 150.000 evra na pobedu Srbina je legla u “Vilijam Hilu”, prenose Novosti. Naime, kladionice širom Starog kontinenta u poslednje vreme suočavaju se sa maksimumom svojih kapaciteta kada je reč o primanju uplata na pobede najboljeg tenisera sveta.


Prva koja je izašla u javnost sa podacima, britanski “Vilijem Hil”, zadovoljno je priznala da se milioni evra konstatno slivaju u njihovu kasu sa zaokruženim imenom Srbina na listićima.  Među uplaćenim iznosima, od kojih se običnim ljudima zavrti u glavi, rekorder je jedan gospodin iz Engleske, koji je danas uložio čak 150.000 evra na pobedu Novaka protiv Rodžera Federera u polufinalu Rolan Garosa.
opsirnije o ovom ovde

sporttenisnovakdjokovićRolan Garos
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.