Kecmanović sa Agutom za četvrtfinale

Izvor: RTS, 15.Avg.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanović sa Agutom za četvrtfinale

Miomir Kecmanović sastaje se sa Špancem Robertom Bautistom Agutom u borbi za četvrtfinale turnira u Sinsinatiju. Duel počinje oko 21.05 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.
U borbi za plasman u osminu finala Miomir Kecmanović je došao do najveće pobede u dosadašnjoj karijeri i priredio svijevrsno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iznenađenje.

Srpski teniser je savladao šestog igrača na listi najboljih tenisera Aleksandera Zvereva sa 2:1 u setovima (6:7, 6:2, 6:4). 
Na drugoj strani Španac Roberto Bautista Agut, koji je trenutno 11. igrač na listi, nadigrao je Frensisa Tijafoa sa 2:1 (6:3,3:6,6:1).
Njih dvojica do sada nisu odmeravali snage na terenu, a večerašnji meč počinje oko 21.05.
Duel za plasman u četvrtfinale možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković i Kecmanović na Špance za plasman u četvrtfinale

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2019

Novak bez problema je prošao prethodnu prepreku, a u osmini finala mu se iznenađujuće priključio i Miomir Kecmanović, koji je kasno sinoć došao do najveće pobede u dosadašnjem toku karijere. On je u tri seta slavio protiv Aleksandra Zvereva i tako po prvi put uspeo da porazi jednog od tenisera...

Nastavak na MozzartSport.com...

Kecmanović bez snage, Agut u četvrtfinalu Sinsinatija

Izvor: RTS, 15.Avg.2019

Miomir Kecmanović, posle maratona sa Zverevom, nije imao snage da pruži jači otpor Robertu Batista-Agutu, koji je slavio sa 2:0 (6:1, 6:2) i plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju. Srbija ostala sa jednim predstavnikom u Ohaju, Đoković posle ponoći igra protiv Karenjo-Buste. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.