Kecmanović bez snage, Agut u četvrtfinalu Sinsinatija

Izvor: RTS, 15.Avg.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanović bez snage, Agut u četvrtfinalu Sinsinatija

Miomir Kecmanović, posle maratona sa Zverevom, nije imao snage da pruži jači otpor Robertu Batista-Agutu, koji je slavio sa 2:0 (6:1, 6:2) i plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju. Srbija ostala sa jednim predstavnikom u Ohaju, Đoković posle ponoći igra protiv Karenjo-Buste.
Španac Roberto Bautista-Agut savladao je Miomira Kecmanović sa 2:0 u setovima i plasirao se u četvrtfinale Mastersa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Sinsinatiju, prvi put u karijeri.

Kecmanović je bio vidno umoran nakon maratona i istorijske pobede nad Aleksom Zverevom, što je iskusni Španac umeo da iskoristi i dođe do ubedljive pobede.
Već na samom startu bilo je vidljivo da je Agut koncentrisan i da Kecmanoviću neće biti lako na ovom meču. Španac lako dolazi do prednosti od 4:0, a onda i do prvog seta 6:1.
Slična situacija viđena je i u drugom setu, Agut dolazi do 4:0, uz dva brejka, ali ovoga puta Kecmanpović uspeva da osvoji jedan gem više – 6:2.
Bautista-Agut će u polufinalu igrati protiv Francuza Rišara Gaskea, a od ponedljka će prvi put u karijeri biti među deset najboljih tenisera sveta.
Ovako je protekao meč u Sinsinatiju:
22.04 – Manje od sat vremena bilo je potrebno Agutu da savlada Kecmanovića 6:1, 6:2.
21.57 – Osvojio je Miomir dva svoja servis gema, ali Španac vodi 5:2 i servira za meč.
21.47 – Umoran je Kecmanović i to je očigledno. Srpski teniser gubi još jedan svoj servis gem, Agut vodi 4:0.
21.40 – Agut nastavlja u jakom ritmu i na startu drugog seta oduzima servis Kecmanoviću – 2:0.
21.32 – Manje od sat vremena bilo je potrebno Agutu da ubedljivo osvoji prvi set – 6:1.
21.21 – Još jedan brejk pravi Agut, ubedljivo vodi u prvom setu – 4:0.
21.12 – Miomir ne koristi brejk loptu u prvom gemu na meču, ali to uspeva Španac u drugom i vodi 2:0.
21.05 – Počeo je meč, prvi na servisu španski teniser.
20.45 – Na Grendstendu završen je meč između Medvedeva i Štrufa (pobeda ruskog tenisera od 2:0), na teren će uskoro Kecmanović i Agut.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rubljev zaustavio Federera u Sinsinatiju

Izvor: RTS, 15.Avg.2019

Mladi Rus Andrej Rubljev savladao je Rodžera Federera sa 2:0 u setovima i plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju. . Federer je još jednom "pobegao" od Novaka Đokovića, pošto su dva tenisera potencijalno mogla...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.