Kecmanović nije uspeo da osvoji prvu ATP titulu

Izvor: RTS, 29.Jun.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanović nije uspeo da osvoji prvu ATP titulu

Miomir Kecmanović poražen je od Italijana Lorenca Sonega sa 2:1 po setovima 6:7, 7:6, 6:1, u finalu turnira u Antaliji i nije uspeo da osvoji svoju prvu ATP titulu u karijeri. Meč je trajao dva sata i 49 minuta.
Dobre igre od početka sezone Miomir Kecmanović nije uspeo da kruniše osvajanjem prvog ATP trofeja. U finalu turnira u Antaliji posle velike borbe nadigrao ga je Italijan Lorenco Sonego. Naš >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser je propustio meč loptu u drugom setu, ipak protivnik je uspeo da se izvuče i stigne do trijumfa i svoje prve ATP titule.

Velika borba u prvom setu. Naš teniser je propustio čak šest brejk prilika, od kojih su četiri ujedno bile i set lopte, pa je ovaj period igre epilog dobio u taj-brejku.
Kecmanović je prvi stigao do mini-brejka prednosti, a potom i do dve vezane set lopte. Prvu na svoj servis je propustio, međutim, u narednom poenu oduzima servis protivniku i dobija prvi set - 7:5 u taj brejku.
Slična slika i u drugom setu. Ovog puta nije viđena nijedna brejk šansa sve do desetog gema, kada naš teniser dolazi do brejk prilike, ujedno i meč lopte, ali nije uspeo da je iskoristi.
Potom su oba tenisera bila sigurna na svoj servis pa je i drugi set rešen u taj-brejku. U ovom peridu protivnik je bio bolji i skoncentrisaniji u finišu i osvojio je taj-brejk sa 7:5.
U trećem setu kao da je ponestalo snage našem tenisuru. Kecmanović nije imao rešenja za igru protivnika, koji mu je dozvolio da osvoji samo jedan gem u odlučujućem setu.
 
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.