Kecmanović nije uspeo da osvoji prvu ATP titula

Izvor: RTS, 29.Jun.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanović nije uspeo da osvoji prvu ATP titula

Miomir Kecmanović poražen je od Italijana Lorenca Sonegoa sa 2:1 po setovima 6:7, 7:6, 6:1, u finalu turnira u Antaliji i nije uspeo da osvoji svoju prvu ATP titulu u karijeri. Meč je trajao dva sata i 49 minuta.
Dobre igre od početka sezone Miomir Kecmanović nije uspeo da kruniše osvajanjem prvog ATP trofeja. U finalu turnira u Antaliji posle velike borbe nadigrao ga je Italijana Lorenca Sonegoa. Naš >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser je propustio meč loptu u drugom setu, ipak protivnik je uspeo da se izvuče i stigne do trijumfa i svoje prve ATP titule.

 
Velika borba u prvom setu. Naš teniser je propustio čak šest brejk prilika, od kojih su četiri ujedno bile i set lopte, pa je ovaj period igre epilog dobio u taj-brejku.
Kecmanović je prvi stigao do mini-brejka prednosti, a potom i do dve vezane set lopte. Prvu na svoj servis je propustio, međutim, u narednom poenu oduzima servis protivniku i dobija prvi set - 7:5 u taj brejku.
Slična slika i u drugom setu. Ovog puta nije viđena nijedna brejk šansa sve do desetog gema, kada naš teniser osvaja brejk priliku, ujedno i meč loptu, ali nije uspeo da je iskoristi.
Potom su oba tenisera bila sigurna na svoj servis pa je i drugi set rešen u taj-brejku. U ovom peridu protivnik je bio bolji i skoncentrisaniji u finišu i osvojio je taj-brejk sa 7:5.
U trećem setu kao da je ponestalo snage našem tenisuru. Kecmanović nije imao rešenja za igru protivnika, koji mu je dozvolio da osvoji samo jedan gem u odlučujućem setu.
 
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP ANTALIJA: Kecmanović propustio meč loptu i ostao bez prve titule u karijeri (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2019

Lorenco Sonego slavio u tri seta...Miomir Kecmanović nije uspeo da dođe do prve titule u karijeri pošto je posle dva sata i 49 minuta u tri seta poražen od Italijana Lorenca Sonega (7:6 (7:5), 6:7 (5:7), 1:6) iako je osvojio prvi set i imao jednu meč loptu u drugom. U prvom setu nije bilo brejkova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Ništa od titule za Kecmanovića, ali je tu rekordan plasman!

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2019

Miomir Kecmanović nije uspeo da osvoji prvu ATP titulu...U Antaliji srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da stigne do svog prvog ATP trofeja pošto je poražen od Lorenca Sonega sa 2:1 u setovima...Bilo je 7:6 (5), 6:7 (5) i 1:6, a meč je trajao skoro tri sata...Ovaj turnir se igrao za nagradni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.