Kecmanović, Međedović i Danilović saznali rivale u prvom kolu Rolan Garosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 21:06

Kecmanović, Međedović i Danilović saznali rivale u prvom kolu Rolan Garosa

Srpski teniser Miomir Kecmanović igraće protiv Italijana Flavija Kobolija u prvom kolu Rolan Garosa, saopštilo je danas rukovodstvo takmičenja.
Pored Kecmanovića, protivnike u prvom kolu grend slema u Parizu danas je saznalo još troje srpskih tenisera.
Hamad Međedović će prvom kolu igrati sa Portugalcem Tijagom Monteirom, Olga Danilović će se sastati sa Italijankom Martinom Trevisan, dok će protivnica Aleksandri Krunić biti Amerikanka Kejti Volinec.
Već od ranije je poznato da će Novaku Đokoviću prvi protivnik biti Francuz Pjer-Ug Erber, Dušan Lajović će igrati sa Rusom Romanom Safijulinom, dok će Laslo Đere...
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato kada Novak Đoković počinje odbranu titule na Rolan Garosu

Izvor: Sportal.rs, 25.Maj.2024, 08:23

Novak Đoković će, po svemu sudeći, odbranu titule na Rolan Garosu početi u utorak. Prvi reket sveta na startu grend slema u Parizu sastaće se sa Pjer-Igom Erberom.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.