KONAČNO STIŽE VELIKA VEST: Igra se Rolan Garos! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 09:18

KONAČNO STIŽE VELIKA VEST: Igra se Rolan Garos! (FOTO)

Najveći turnir na šljaci neće biti otkazan.

Predsednik Teniske federacije Francuske Bernar Žudičeli smatra da su organizatori Rolan Garosa doneli pravu odluku kada su turnir odložili za jesen. Zbog pandemije koronavirusa jedini Gren slem na šljaci se nije održao u svom standardnom terminu, već je njegov početak pomeren za 20. septembar.

- Razgovaramo sa ATP, WTA i ITF. Radimo na kalendaru za završnicu sezone. Još je rano da govorimo o konkretnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << datumima - rekao je Žudičeli.

Roland Garros 2020 podría celebrarse con limitaciones de público https://t.co/XMFoSBoagB #Tennis pic.twitter.com/jWzVW7G1OD

— Guillermo Baches (@guillembaches) May 24, 2020

Zbog slične situacije Vimbldon je otkazan, a sredinom juna biće odlučeno hoće li se održati US Open.

- Izbegli smo najgore, nismo otkazali turnir. Morali smo samo da ga odložimo za nekoliko mesec. Najvažnije je što će se takmičenje održati, što ćemo biti tu za ljubitelje tenisa. Sačuvali smo najznačajniji turnir na šljaci, i to je bitno.

Prvi čovek francuskog Saveza je dodao i da je igranje pred praznim tribinama poslednja opcija.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Roland Garros

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Nismo otkazali turnir – Rolan Garos će se održati"

Izvor: OkRadio.rs, 25.Maj.2020

Otvoreno prvenstvo Francuske u tenisu najverovatnije će se održati ove godine. Predsednik Teniske federacije Bernar Žudičeli je bar tako nagovestio.   Zbog pandemije koronavirusa, drugi Grend slem u sezoni je pomeren, i umesto u maju, trebalo bi da se odigra u septembru, samo nedelju dana nakon...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.