NEOZBILJNO: Olimpijski šampion prekršio izolaciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 22:43

NEOZBILJNO: Olimpijski šampion prekršio izolaciju!

Dobro je prošao.

Bivši svetski šampion i osvajač srebrne medalje u skoku udalj na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, Luvo Manjonga, kažnjen je novčano zbog kršenja pravila izolacije za vreme epidemije koronavirusa.

Manjonga je priveden 20. maja na periferiji Stelenboša pošto je u alkoholisanom stanju prekršio pravila izolacije, a Južnoafrikanac mora da se pojavi na sudu 29. juna ili odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da platiti kaznu u iznosu od oko 130 evra.

SA athlete, Luvo Manyonga, facing fine for contravening lockdown regulations https://t.co/5P94Zrgpdf pic.twitter.com/HNfgG5xIn3

— News24 (@News24) May 23, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KONAČNO STIŽE VELIKA VEST: Igra se Rolan Garos! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 09:18

Najveći turnir na šljaci neće biti otkazan...Predsednik Teniske federacije Francuske Bernar Žudičeli smatra da su organizatori Rolan Garosa doneli pravu odluku kada su turnir odložili za jesen. Zbog pandemije koronavirusa jedini Gren slem na šljaci se nije održao u svom standardnom terminu, već...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.