KO JE SPORTISTA SVETA: NOLE RUŠI MESIJA

Izvor: Kurir, 06.Feb.2012, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE SPORTISTA SVETA: NOLE RUŠI MESIJA

Najbolji svetski teniser Novak Đoković glavni je favorit za nagradu Laures, koja se dodeljuje najboljem sportisti na svetu za proteklu godinu. Nole će imati priliku da sav trud koji je uložio u karijeru naplati danas u 15.30 u Londonu najprestižnijom ...

Puna kuća nagrada!

Najbolji svetski teniser Novak Đoković glavni je favorit za nagradu Laures, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koja se dodeljuje najboljem sportisti na svetu za proteklu godinu. Nole će imati priliku da sav trud koji je uložio u karijeru naplati danas u 15.30 u Londonu najprestižnijom nagradom koju jedan sportista može da dobije.

Srpskom predstavniku najveći rival biće prva zvezda svetskog fudbala, Argentinac Lionel Mesi, a njemu rame uz rame idu atletičar s Jamajke Jusein Bolt, nemački košarkaš Dirk Novicki, vozač Formule 1 Sebastijan Fetel i biciklista iz Australije Kadel Evans.

Najviše priznanja za najboljeg na svetu ima Rodžer Federer, čak četiri, dok za njim slede Jusein Bolt, Mihael Šumaher i Tajger Vuds sa po dva, dok su jednom ovo laskavo priznanje dobili čuveni biciklista Lans Armstrong i teniser Rafael Nadal.

Đoković će uoči gala ceremonije svratiti do Dauning strita 10, gde će se sastati s britanskim premijerom Dejvidom Kameronom.

Najbolji sportisti u ovom veku

2011.- Rafael Nadal

2010.- Jusein Bolt

2009.- Jusein Bolt

2008.- Rodžer Federer

2007.- Rodžer Federer

2006.- Rodžer Federer

2005.- Rodžer Federer

2004.- Mihael Šumaher

2003.- Lens Armstrong

2002.- Mihael Šumaher

2001.- Tajger Vuds
Pogledaj vesti o: Tenis,   London

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.