Jovanovski dobila specijalnu pozivnicu za Ki Biskejn

Izvor: Blic, 18.Mar.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanovski dobila specijalnu pozivnicu za Ki Biskejn

Srpska teniserka Bojana Jovanovski dobila je specijalnu pozivnicu organizatora za učešće na WTA turniru u Majamiju, koji se igra za nagradni fond od 4,8 miliona dolara.

Jovanovski je poršle godina ispala u prvom kolu, pošto je poražena sa 2:0 u

setovima od Rumunke Monike Nikulesku.

Pored srpske teniserke, pozivnice su dobile Venus Vilijams, kojoj će turnir u Majamiju biti prvi u 2012. godini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ruskinja Alisa Klejbanova, Aleksandra Voznijak iz Kanade, Australijanka Olivija Rogovska, Heder Votson iz Velike Britanije, Garbin Mugurza Blanko iz Španije i Ženg Šuai iz Kine.

"Vajld karte" kod tenisera dobili su Rajan Herison, Džesi Levin i Denis Kudla (svi iz SAD), Marinko Matošević (Australija) i Fernando Gonzales (Čile).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanovski dobila pozivnicu za KB

Izvor: B92, 18.Mar.2012

Bojana Jovanovski dobila je specijalnu pozivnicu organizatora za učešće na WTA turniru u "Ki Biskejnu" koji se igra za nagradni fond od 4,8 miliona dolara...Jovanovski je poršle godina ispala u prvom kolu turnira u Majamiju, pošto je poražena sa 2:0 u setovima od Rumunke Monike Nikulesku...Pozivnice...

Nastavak na B92...

Jovanovski dobila specijalnu pozivnicu za Ki Biskejn

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Mar.2012

Srpska teniserka Bojana Jovanovski dobila je specijalnu pozivnicu organizatora za učešće na WTA turniru u Majamiju, koji se igra za nagradni fond od 4,8 miliona dolara.. Jovanovski je poršle godina ispala u prvom kolu, pošto je poražena sa 2:0 u setovima od Rumunke Monike Nikulesku.. Pored srpske...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.