„Komplikacija“ se zove - evro

Izvor: Glas javnosti, 27.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Komplikacija“ se zove - evro

Nastup Jelene Janković na meču Fed kupa protiv Japana nije izvestan. Najbolja srpska teniserka nije želela da otkrije zašto desetak dana pred meč u Beogradskoj areni dovodi u pitanje svoje učešće, ali je majka Snežana izjavila da postoje komplikacije u odnosima sa Teniskim savezom Srbije. Kako Kurir saznaje, pare su ponovo uzrok dileme „igrati ili ne“ za reprezentaciju.

- Ne mogu ništa da kažem o mom igranju u Fed kup timu Srbije. To će se znati tek za nekoliko dana. Završila >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sam takmičenje u Melburnu i sada ću napraviti dalji plan i program. U Beograd ću otputovati samo ako budem igrala protiv Japanki. O tome da li ću igrati za Srbiju, odlučiće moj tim posle razgovora sa ljudima iz Teniskog saveza Srbije - rekla je Jelena.

Ugovor između TSS i Jankovićeve istekao je u decembru prošle godine, a prema važećem pravilniku nagrađivanja, broj jedan VTA tura mogla je da zaradi najviše 150.000 evra od matične teniske organizacije.

- Jelena nikada nije postavljala pitanje igranja u reprezentaciji, ali ovog puta ima mnogo komplikacija za koje se nadam da će TSS uspeti da prevaziđe.

VERDASKO: NISAM KRIV ANI

Novinari u Melburnu pitali su Fernanda Verdaska posle pobede nad Endijem Marijem da li može da objasni zašto on igra tako dobro, a njegova bivša devojka Ana Ivanović ima toliko problema. Španski teniser nije se baš najbolje snašao prilikom odgovaranja, ali je rekao da on nije kriv za Aninu igračku krizu.

- Mislim da to nije moja krivica. Eto to mislim. Ako želite da saznate nešto više, trebalo bi nju da pitate, zar ne? Ne želim da pričam o drugoj osobi - rekao je četvrtfinalista Australijan opena.

Pa dosta je Jelena igrala za dzabe a pojedinci se kitili njenim perijem i ubirali zlatna jaja (citaj Devize) za sebe i svoju korist. Neka "Gospoda" u TSS smanje svoje Plate, svoje dnevnice i i ostale troskove pa ce biti dovoljno za nase Tenisere. Oni pljackaju a ocekuju da im Novak, Jelena igraju za dzabe ili za neku milostinju. Nisam pomenuo Anu jer ona odavno neigra za Srbiju ona se samo kao Manekenka pojavi da se zna da je tu ali se nebori i neigra. Setimo se Jelene i Rusije u 2008 godini kada je pod bolovima i inekcijama sa grcevima igrala ugrozila svoje zdravstveno stanje do krajnih granica da bi dokazala sebe i svoj Patriotizam, sto sa druge strane tice lopovi oko nje u TSS mazu i nose i kapom i sakom. Prosla su vremena kradja i otimacine. Platite vrednosti pa cete imati i Vi vise.

Ti mora da si joj majka....

Svim sportistima koji su prijavljeni u Monaku,americi(FLorita) i Svajcarskoj itd samo da ne bi drzavi Srbiji placali porez-ne bih ni dozvolio da igraju za reprezentaciju,kako ih nije sramota,malo im para!

Ovde u Francuskoj je jedan vrlo omiljen pevac,Dzoni Holidej,stavljen na stub srama kad se odjavio i prijavio u Svajcarskoj,od onda ne moze mnogo diskova da proda u Francuskoj iako dobro peva,pa valjda je normalno da se oporezuju oni koji vise zarade da bi se imalo za siromasnije slojeve gradjana!

Dokle god imamo mentalitet da drzavu u kojoj zivimo trebamo da iskoristimo(ja to ne radim ni sa Francuskom iako mi nije otadzbina) necemo napredovati!Bog to vidi i gleda,zato je Ana pocela da gubi,Jelena takodje a i Nole,svo troje su prijavljeni u inostranstvu i niko od njih ne placa porez Srbiji,neko ce mozda da kaze da im drzava nije pomogla kad su gradili karijeru ali nasa drzava nije toliko bogata da pomaze individualne sportove!

Pa kako je igrala u Melburnu veliko je pitanje dali zasluzuje poziv da igra za Srpsku reprezentaciju.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JJ: Ne znam da li ću igrati u Fed kupu

Izvor: Mondo, 26.Jan.2009, 13:37

Jelena Janković se nalazi na spisku Fed kup tima za meč protiv Japana, ali još uvek nije sigurno da li će ona i nastupiti na tom meču.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.