Igraću za Srbiju u „Areni“

Izvor: Blic, Beta, 27.Jan.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igraću za Srbiju u „Areni“

Ako je bilo ikakve dileme hoće li Jelena Janković igrati u meču FED kupa protiv Japana, onda je više nema posle njene jučerašnje izjave. Najbolja teniserka sveta je u kolumni za dnevnik „Ejdž" jasno poručila da ima u planu dolazak u Beograd na meč koji se igra u „Beogradskoj areni" 7. i 8. februara.



Proteklih dana bilo je govora o nesporazumima između Jelene i Teniskog saveza Srbije, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čini se da to neće usloviti da izostane sa meča protiv Japanki.

- Posle Australije, vraćam se kući, ali ću pre toga pričati sa trenerima o narednim planovima. Više nego izvesno je da ću igrati u FED kupu za Srbiju protiv Japana, meč se po prvi put održava u Beogradu. Nikada ranije nismo igrali FED kup meč u Srbiji. To je istorijski trenutak i predstavlja veliko uzbuđenje za mene. Raduje me što ću igrati pred svojim navijačima - poručila je Jelena.

Srpska teniserka, koja će u Melburnu izgubiti vodeću poziciji na svetskoj rang-listi, kaže da je naučila mnogo iz poraza na Australijan Openu.

- Niko ne voli da izgubi, naročito profesionalac koji želi uvek da bude najbolji. Ne prihvatate ništa osim pobede. Za mene je sada najvažnije da naučim iz poraza od Bartoli i krenem dalje. Bilo mi je teško tog dana. Protivnica je igrala dobro, ali ja sam joj omogućila da to čini. Ne vredi plakati za prolivenim mlekom, treba samo da nastavim da radim naporno - kaže Jelena.

To što nastupa u Melburnu nije imala dovoljno mečeva, označila je kao lošu činjenicu, ali dodaje da to nije razlog što je izgubila od Francuskinje.

- Pobede i porazi su deo sporta. Pokušaću sve što pre da zaboravim, ali to je lakše reći nego postići. Prvo ću analizirati u čemu sam grešila i razgovaraću sa trenerima o tome u čemu mogu da napredujem. Nisam zabrinuta zbog gubitka prvog mesta. Sada mi je najvažnije da se dobro pripremim za naredna takmičenja - rekla je Jelena.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.