Jelena Đoković dobila rođendanski poklon kakvom se nije nadala (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Jun.2016, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Đoković dobila rođendanski poklon kakvom se nije nadala (FOTO)

Za Jelenu Đoković je teško odabrati rođendanski poklon jer supruga najboljeg tenisera sveta sigurno već ima sve što želi. Ipak, poštovaoci njenog humanitarnog rada i angažmana pronašli su način da joj čestitaju rođendan Za Jelenu Đoković je zaista teško odabrati rođendanski poklon jer supruga najboljeg tenisera sveta sigurno već ima sve što želi. Ipak, poštovaoci njenog humanitarnog rada >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i angažmana pronašli su jedinstven način da joj neobičnim "poklonom"čestitaju rođendan.Jelena je u petak proslavila svoj 30. rođendan, a nekolicina njenih obožavatelja pokrenulo je tim povodom onlajn akciju prikupljanja novčanih sredstava za fondaciju “Novak Đoković”.- Kako velikodušan i predivan poklon! Zaista sam zahvalna i počastvovana – poručila je Jelena i zahvalila se u ime fondacije i dece kojoj će ovoj novac pomoći.(Hello)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jelena Đoković dobila neverovatan rođendanski poklon

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Jun.2016

Za Jelenu Đoković je zaista teško odabrati rođendanski poklon jer supruga najboljeg tenisera sveta sigurno već ima sve što želi. Foto: Guliver/Getty Ipak, poštovaoci njenog humanitarnog rada i angažmana pronašli su jedinstven način da joj neobičnim “poklonom” čestitaju rođendan. Jelena...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.