Janovič prošao, predaja Nieminena

Izvor: B92, 06.Avg.2013, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janovič prošao, predaja Nieminena

Poljski teniser Jerži Janovič savladao je Žilijena Benetoa sa 3:6, 6:3, 7:5 u jednom od najzanimljivijih mečeva prvog kola Rodžers kupa u Montrealu.

Janovič, koji je postavljen za 15. nosioca, bio je na ivici poraza, gubio je 4:2 u trećem setu, ali je uspeo da preokrene. Pri rezultatu 5:5 Beneto je odservirao tri duple greške i praktično je poklonio gem Poljaku. U drugoj rundi Janoviča čeka bolji iz meča Lu - Dančević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Filip Pelivo, 19-godišnji Kanađanin, vodio je protiv Jarka Nieminena 6:3, 5:7, 3:1, kada je Finac predao meč. U drugom kolu Pelivo će igrati sa Istominom.

Fabio Fonjini, koji igra sjajno u poslednje vreme, savladao je Markosa Bagdatisa sa 1:6, 6:1, 6:1, a sledeći protivnik biće mu Ernests Gulbis.

Malo iznenađenje priredio je veteran Radek Štepanek, koji je u tri seta izbacio Nikolasa Almagra. Čeh će sada igrati sa Pospišilom ili Iznerom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ispali Simon, Izner i Dimitrov

Izvor: B92, 07.Avg.2013, 01:52

Poljski teniser Jerži Janovič savladao je Žilijena Benetoa sa 3:6, 6:3, 7:5 u jednom od najzanimljivijih mečeva prvog kola Rodžers kupa u Montrealu...Ispali su Žil Simon, Džon Izner, Kevin Anderson i Grigor Dimitrov, a Kanađani su imali odličan dan...Janovič, koji je postavljen za 15. nosioca,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.