Nova vest
Tenis

Utorak, 06.08.2013.

21:44

Ispali Simon, Izner i Dimitrov

Poljski teniser Jerži Janovič savladao je Žilijena Benetoa sa 3:6, 6:3, 7:5 u jednom od najzanimljivijih mečeva prvog kola Rodžers kupa u Montrealu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Ispali su Žil Simon, Džon Izner, Kevin Anderson i Grigor Dimitrov, a Kanađani su imali odličan dan.

Janovič, koji je postavljen za 15. nosioca, bio je na ivici poraza, gubio je 4:2 u trećem setu, ali je uspeo da preokrene. Pri rezultatu 5:5 Beneto je odservirao tri duple greške i praktično je poklonio gem Poljaku.

U drugoj rundi Janoviča čeka Frenk Dančević, koji je u tri seta izbacio Jen-Hsuna Lua.

Vasek Pospišil, još jedan domaći teniser, napravio je veliko iznenađenje pobedom nad Iznerom 5:7, 7:6, 7.6. U oba taj brejka Amerikanac je vodio sa 4:2, ali je 23-godišnji Pospišil oba puta preokrenuo i sada će igrati sa veteranom Štepanekom, koji je pobedio Almagra.

Grigor Dimitrov nastavlja da razočarava, u prvoj rundi izgubio je od Marsela Granoljersa 6:4, 6:4, pa će Španac na megdan Endiju Mariju u drugom kolu. Južni je sa 6:4, 7.6 pobedio Melcera, dok je Nišikori preokrenuo protiv Sepija - 4:6, 7:5, 6:1.

Filip Pelivo, 19-godišnji Kanađanin, vodio je protiv Jarka Nieminena 6:3, 5:7, 3:1, kada je Finac predao meč. U drugom kolu Pelivo će igrati sa Istominom.

Fabio Fonjini, koji igra sjajno u poslednje vreme, savladao je Markosa Bagdatisa sa 1:6, 6:1, 6:1, a sledeći protivnik biće mu Ernests Gulbis. Dolgopolov je dobio Andersona i u drugom kolu će igrati sa Berdihom, a Davidenko je pobedio 14. nosioca Žila Simona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu