Jankovićeva u drugom kolu Madrida

Izvor: Beta, 05.Maj.2014, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva u drugom kolu Madrida

BEOGRAD, 5. maja 2014. (Beta) - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u ponedeljak u drugo kolo turnira Premijer serije u Madridu, pošto je u prvom kolu savladala Ruskinju Elenu Svitolinu sa 2:0, u setovima 6:4, 6:3.

Jankovićeva je do druge pobede u isto toliko medjusobnih duela sa Ruskinjom, došla za sat i 30 minuta igre.

Srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << teniserka je odlično ušla u meč i konstantno napadala servis protivnice, da bi u petom gemu prvog seta napravila odlučujući brejk, iskoristivši svoju treću brejk loptu.

Drugi set Jankovićeva je otpočela i završila brejkom, pa je tako bez velikih problema privela meč kraju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madrid: Jelena preko Svitoline do drugog kola

Izvor: Sportal.rs, 05.Maj.2014

Srpska teniserka Jelena Janković pobedila je Ukrajinku Elinu Svitolinu i plasirala se u drugo kolo turnira u Madridu. Naša najbolje rangirana igračica je posle sat i po vremena borbe u dva seta bila bolja od 36.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.