Jankovićeva predala meč

Izvor: Beta, 25.Mar.2016, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva predala meč

Srpska teniserka Jelena Janković nije se plasirala u treće kolo Majamija, pošto je danas predala meč Magdi Linet iz Poljske.Meč je završen već posle sedam minuta, odnosno pošto je Poljakinja dobila prvi gem.Ona će u narednoj rundi turnira u Majamiju igrati protiv pobednice duela izmedju Viktorije Azarenke i Monike Pig.Srbiju će u nastavku takmičenja predstavljati Ana Ivanović, koja će se u trećem kolu sastati sa Timeom Bačinski iz Švajcarske.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Jelena Janković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majami - JJ predala meč posle prvog gema!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2016

Srpska teniserka Jelena Janković završila je učešće na turniru u Majamiju posle jednog odigranog gema zbog problema sa povredom...Samo jedan gem odigrala je Jelena Janković na turniru u Majamiju, a onda je zbog povrede morala da preda meč drugog kola Poljakinji Magdi Linet...Srpska teniserka požalila...

Nastavak na Sportske.net...

JJ odigrala pet poena, pa predala meč

Izvor: B92, 25.Mar.2016

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u treće kolo turnira u Majamiju, pošto je predala meč drugog kola Magdi Linet iz Poljske. Do tog trenutka, meč je trajao sedam minuta.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.