Majami - JJ predala meč posle prvog gema!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2016, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majami - JJ predala meč posle prvog gema!

Srpska teniserka Jelena Janković završila je učešće na turniru u Majamiju posle jednog odigranog gema zbog problema sa povredom.

Samo jedan gem odigrala je Jelena Janković na turniru u Majamiju, a onda je zbog povrede morala da preda meč drugog kola Poljakinji Magdi Linet.

Srpska teniserka požalila se na povredu već na zagrevanju ali je ipak izašla na teren i pokušala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da igra.

Poljakinja je osvojila prvi gem bez izgubljenog poena, a Jelena Janković je odmah odlučila da joj pruži ruku i preda meč.

Još uvek nije jasno o kakvoj se vrsti povrede radi ali je bilo evidentno da Jankovićevu muči neki od mišića u ramenom pojasu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jankovićeva predala meč zbog povrede

Izvor: RTS, 25.Mar.2016

. Srpska teniserka Jelena Janković završila je učešće na turniru u Majamiju, nakon što je predala meč drugog kola Magdi Linet iz Poljske.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.