Janković bez borbe u polufinalu Sinsinatija

Izvor: Politika, 20.Avg.2011, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković bez borbe u polufinalu Sinsinatija

SINSINATI - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se bez borbe u polufinale turnira u Sinsinatiju pošto je njena protivnica, Kineskinja Šuai Peng, predala četvrtfinalni meč zbog povrede.

Organizatori turnira saopštili su da je Šuai Peng odustala neposredno pre meča zbog povrede levog kuka.

Jankovićeva se u borbi za finale sastaje sa Andreom Petković iz Nemačke, koja je ranije večeras pobedila Ruskinju Nađu Petrovu sa 7:5, 6:1.

U drugom polufinalu turnira koji se igra za nagradni fond od dva miliona dolara sastaju se Ruskinje Marija Šarapova i Vera Zvonarjeva.

 

Tanjug

objavljeno: 20.08.2011.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena u polufinalu bez borbe

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2011

Peng predala meč, srpska tenisera će se za finale Sinsinatija boriti protiv zemljakinje koja igra za Nemačku, Andree Petković.

Nastavak na Sportske.net...

Peng se povukla, Jankovićeva u polufinalu

Izvor: Radio 021, 20.Avg.2011

Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira prve kategorije u Sinsinatiju pošto je Kineskinja Šuai Peng morala zbog povrede ramena da se povuče sa turnira.

Nastavak na Radio 021...

Jankovićeva bez borbe u polufinalu

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2011

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale Masters turnira u Sinsinatiju bez borbe, pošto se njena protivnica Šuai Peng iz Kine povukla iz takmičenja zbog povrede levog kuka.. . Jankovićeva je 14. na WTA listi, a u polufinalu će igrati protiv Andree Petković iz Nemačke,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Jeca protiv Andree

Izvor: RTS, 20.Avg.2011

Jelena Janković će imati težak zadatak da se plasira u finale Mastersa u Sinsinatiju, jer je u polufinalu čeka Andrea Petković. Meč se igra u noći između subote i nedelje...Jelena je do plasmana među četiri najbolje stigla nakon što joj je Šuai Peng iz Kine meč četvrtfinala predala zbog...

Nastavak na RTS...

Pobeda Jelene, troje srpskih tenisera u finalu Sinsinatija

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Avg.2011, 06:13

Jelena Janković pobedila je Andreu Petković 7:6, 6:1 i plasirala se u finale turnira u Sinsinatiju, gde je čeka Marija Šarapova. Srbija će u finalu Sinsinatija imati troje predstavnika - Novaka u muškoj, Jelenu u ženskoj konkurenciji i Zimonjića u dublu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.