Читај ми!

Jeca u finalu

Jelena Janković je do finala Mastersa u Sinsinatiju stigla nakon fantastične partije koju je pružila protiv Andree Petković. u finalu je čeka Marija Šarapova. Meč počinje u 22.00 časa. Internet portal uživo će pratiti kretanje rezultata.

Jelena je dva puta do sada gubila od Andree, a ovog puta vratila joj je ubedljivom pobedom. Bilo je 2:0, po setovima 7:6(7:4), 6:1.

Prvi brejk na meču napravila je Nemica u četvrtom gremu kada je povela sa 3:1, imala je prednost i od 4:2, a onda je velika borba viđena u osmom gemu pri vođstvu Petković od 4:3. Jelena je dugo pretila brejkom, bio je to najduži gem na meču i kada ga ja naša teniserka rešila u svoju korist, prelomila je i meč. U taj brejku, Jelena je napravila dva mini brejka, dovoljno za vođstvo od 1:0 u setovima.

Drugi set Jelena je otvorila brejkom, povela sa 1:0, zatim i sa 3:0. Andrea je prvi gem osvojila kada je vođstvo Jelene smanjila na 4:1, ali je do kraja i ostala sa samo jednim osvojenim gemom u drugom setu. Sjajno je Jelena igrala, a u finalu je čeka Marija Šarapova koja je pobedila Veru Zvonarevu sa 2:1, po setovima 2:6, 6:3, 6:3.

Број коментара 49

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије