Janko predvodi Srbiju u Diseldorfu

Izvor: B92, 06.Mar.2012, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko predvodi Srbiju u Diseldorfu

Muška teniska reprezentacija Srbije potvrdila je učešće na Svetskom kupu, koji će od 20. do 26. maja biti održan u Diseldorfu.

Srbiju će u Nemačkoj predvoditi Janko Tipsarević, a pored njega za sada je sigurno da će igrati i Viktor Troicki i Nenad Zimonjić.

"Srbija je sigurno među favoritima za osvajanje titule. Posebno, jer su 2009. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine pobedili na Svetskom kupu u istom sastavu", rekao je direktor Svetskog kupa Ditrlof von Armin.

Tipsarević je, inače, drugi igrač iz Top 10 na ATP listi koji je potvrdio svoje učešće u Diseldorfu. Pre njega to je učinio Tomaš Berdih, koji će predvoditi Češku. Pored njega u timu će se naći i Radek Štepanek, a svoj tim potvrdila je i Nemačka, koja će igrati u sastavu Florijan Majer, Filip Kolprajber i Filip Pečner.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.