Ja sam Novakova škola, njegov nivo još nije dostignut

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 01:57

"Ja sam Novakova škola, njegov nivo još nije dostignut"

Žo Vilfred Conga, nekada peti teniser sveta, oduševljen je novim uspehom Novaka Đokovića.

Francuz, koji je prvi igrač kojeg je Novak pobedio u jednom grend slem finalu, u Melburnu 2008. godine, oglasio se na društvenim mrežama posle ATP Finala.

Njegovi pratioci na društvenim medijima tražili su da se opredeli koji mu se igrač više dopada i zbog čega, Novak Đoković ili Janik Siner.

Conga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije imao nikakvu dilemu.

"Ja sam Novakova škola jer sam bio uz njega mnogo godina. On je najkompletniji igrač na svetu. Ima najviše oružja u svom arsenalu. I dokazao je ponovo ove godine da nivo na koji je evoluirao još nije dostignut", poručio je Conga.

Inače, Žo je više puta pre nego što se prošle godine povukao posle Rolan Garosa, rekao kako mu je "Novak upropastio karijeru", jer ga je pobeđivao u najvažnijim mečevima.

Francuz je za 18 godina na ATP Turu osvojio 18 titula i zaradio nešto više od 22,4 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.