JJ ekspresno do četvrtfinala

Izvor: B92, 02.Okt.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JJ ekspresno do četvrtfinala

Jelena Janković se plasirala u četvrtfinale turnira u Štutgartu, lakom pobedom nad Ukrajinkom Alonom Bondarenko, sa 6:2, 6:0 i igraće sa Verom Zvonarevom.

Srpska teniserka rešila je posao u 2. kolu za samo 63 minuta i nastavila pobednički niz protiv Ukrajinke, pošto joj je to deveta pobeda iz isto toliko mečeva protiv starije od sestara Bondarenko.

Ukrajinka se ovog puta držala do četvrtog gema prvog seta, posle čega je Jankovićeva napravila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << seriju od 10 osvojenih gemova za ubedljivu pobedu.

U četvrtfinalu, srpska teniserka će igrati sa Ruskinjom Verom Zvonarevom, koja je u 2. kolu identičnim rezultatom savladala 14. teniserku sveta, Francuskinju Marion Bartoli, 6:2, 6:0. Jankovićeva u međusobnim duelima sa Zvonarevom vodi sa 4:3.

Posle eliminacije Serene Vilijams, 23-godišnja Beograđanka je sada glavni favorit Porše gran prija. U ostalim četvrtfinalnim susretima sastaju se Jelena Dementijeva i Viktorija Azarenka, Venus Vilijams i Dinara Safina, odnosno Na Li i Nađa Petrova.

Rezultati 2. kola turnira u Štutgartu:

Vera Zvonareva - Marion Bartoli 6:2, 6:0

Nađa Petrova – Pati Šnider 6:4, 6:1

Cvetana Pironkova – Dinara Safina 1:6, 6:7

Venus Vilijams – Katerina Bondarenko 6:4, 6:2

Alona Bondarenko – Jelena Janković 2:6, 0:6

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena igra za treće kolo Porše Grand prija

Izvor: RTS, 02.Okt.2008

Jelena Janković počinje nastup u Štutgartu u drugom kolu. Jelena Janković će u drugom kolu turnira u Štutgartu igrati protiv Ukrainke Alone Bondarenko.Drugoj i tridesetčetvrtoj igračici sveta biće to 9-ti međusobni susret.U svim do sada odigranim...

Nastavak na RTS...

Jelena deklasirala Bondarenko

Izvor: Blic, 02.Okt.2008

Srpska teniserka Jelena Janković ubedljivo je danas pobedila 34. igračicu sveta Aljonu Bondarenko iz Ukrajine sa 2:0 (6:2, 6:0) i plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu na kome je postavljena za drugog nosioca...Meč je bio neizvestan samo do rezultata 2:2, posle čega je Jankovićeva, koja...

Nastavak na Blic...

Jankovićeva ubedljiva protiv Bondarenkove

Izvor: Kurir, 02.Okt.2008

BEOGRAD, 2. oktobra 2008. (Beta) - Srpska teniserka Jelena Janković ubedljivo je danas pobedila 34. igračicu sveta Aljonu Bondarenko iz Ukrajine sa 2:0 (6:2, 6:0) i plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu na kome je postavljena za drugog nosioca. Meč je bio neizvestan samo do rezultata 2:2,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.