Izvor: Blic, 02.Okt.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena deklasirala Bondarenko

Srpska teniserka Jelena Janković ubedljivo je danas pobedila 34. igračicu sveta Aljonu Bondarenko iz Ukrajine sa 2:0 (6:2, 6:0) i plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu na kome je postavljena za drugog nosioca.

Meč je bio neizvestan samo do rezultata 2:2, posle čega je Jankovićeva, koja će se u ponedeljak vratiti na prvo mesto svetske WTA rang liste, osvojila 10 uzastopnih gemova i pitanje pobednika rešila za sat i tri minuta.

Jankovićeva će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u četvrtfinalu turnira igrati protiv sedmog nosioca, Vere Zvonarove iz Rusije, koja je u drugom kolu ubedljivo pobedila 14. teniserku sveta Marion Bartoli iz Francuske sa 2:0 (6:2, 6:0).

Jankovićeva je sa Zvonarovom, devetom teniserkom na WTA rang listi, do sada igrala sedam puta, a četiri meča je dobila, uključujući i dva od tri ovogodišnja.

Nagradni fond turnira u Štutgartu iznosi 650.000 dolara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.