JJ: Staloženo do pobede

Izvor: B92, 01.Okt.2009, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JJ: "Staloženo do pobede"

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da je pobedu nad Francuskinjom Marion Bartoli obezbedila zahvaljujući staloženoj i koncentrisanoj igri.

Jankovićeva je pobedila Francuskinuu sa 2:0 i tako obezbedila plasman u polufinale WTA turnira u Tokiju. "Za razliku od poslednjih mečeva, tokom kojih sam mislima bila odsutna, danas sam bila veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << staložena, koncentrisana i to je urodilo plodom", ocenila je Janković koja je francusku teniserku pobedila prvi put u pet poslednjih međusobnih mečeva.

Janković je podsetila na razloge zbog kojih od početka godine nije pružala partije na najvišem nivou.

"Puno toga se desilo u mom privatnom životu ove godine. Prvo mi se mama razbolela i morala je na operaciju, a zatim mi je umrla baka", rekla je Janković i dodala da u takvim okolnostima, jednostavnio, "tenis ne može da bude u prvom planu".

Osma teniserka sveta će u polufinalu turnira u Tokiju, vrednog dva miliona dolara, igrati sa boljiom iz meča izmedju Beloruskinje Viktorije Azarenke i Kineskinje Na Li.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.