JJ: Atmosfera u reprezentaciji je super!

Izvor: NaDlanu.com, 31.Jan.2012, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JJ: Atmosfera u reprezentaciji je super!

Teniserka Srbije Jelena Janković izjavila je danas da je da je atmosfera u Fed kup reprezentaciji odlična uoči mečeva prvog kola Svetske grupe s Belgijom.

Fed kup reprezentacija Srbije igraće s Belgijom u mestu Šarlroa 4. I 5. februara mečeve prvog kola Svetske grupe."Od nedelje sam u Belgiji i pripremam se za naredne mečeve. Svi smo na okupu. Atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je super. Treba da se naviknemo na ove uslove", rekla je Jankovićeva.Ona je objasnila da je podloga "malo brza" i da treba vremena da se "oseti teren"."Imamo nekoliko dana da se adaptiramo. Mislim da će biti super", dodala je Jankovićeva.Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.