Fed kup: Počele pripreme srpskih teniserki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fed kup: Počele pripreme srpskih teniserki

ŠARLROA -

Teniserka Srbije Jelena Janković izjavila je danas da je da je atmosfera u Fed kup reprezentaciji odlična uoči mečeva prvog kola Svetske grupe s Belgijom.

Fed kup reprezentacija Srbije igraće s Belgijom u mestu Šarlroa 4. i 5. februara mečeve prvog kola Svetske grupe.

"Od nedelje sam u Belgiji i pripremam se za naredne mečeve. Svi smo na okupu. Atmosfera je super. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Treba da se naviknemo na ove uslove", rekla je Jankovićeva.

Ona je objasnila da je podloga "malo brza" i da treba vremena da se "oseti teren".

"Imamo nekoliko dana da se adaptiramo. Mislim da će biti super", dodala je Jankovićeva.

Selektor Fed kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš ocenio je da ekipu čekaju važni mečevi.

"Pripreme su počele, ranije smo došli ovde. Ja sam u nedelju došao sa Jelenom, a juče nam se pridružio ostatak ekipe. Imali smo prilike da vidimo belgijske igračice. Sve ćemo uraditi u sledećih pet dana da se što bolje pripremimo za sledeći meč", rekao je Vraneš.

On je dodao da su Belgijanke izabrale podlogu sa nešto nižim odskokom lopte.

"U svakom slučaju, isti uslovi će biti za oba tima. Atmosfera je odlična kao i uvek. Devojke se trude, naporno rade", rekao je Vraneš.

Za Fed kup reprezentaciju Srbije, pored Jelene Janković igraće Bojana Jovanovski, Aleksandra Krunić i Natalija Kostić, dok je Ana Ivanović odustala od učešća zbog napornih turnira koje je imala u januaru.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena: ''Samo da se naviknemo na podlogu, ostalo je super''

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2012

Prvi reket Srbije Jelena Janković izjavila je danas da je atmosfera u Fed kup reprezentaciji odlična uoči mečeva prvog kola Svetske grupe s Belgijom.

Nastavak na Sportske.net...

Jelena: Treba da se naviknemo na podlogu u Belgiji

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2012

Teniserka Srbije Jelena Janković izjavila je danas da je da je atmosfera u Fed kup reprezentaciji odlična uoči mečeva prvog kola Svetske grupe s Belgijom...Fed kup reprezentacija Srbije igraće s Belgijom u mestu Šarlroa 4. i 5. februara mečeve prvog kola Svetske grupe..."Od nedelje sam u Belgiji...

Nastavak na Vesti-online.com...

JJ: Atmosfera u reprezentaciji je super!

Izvor: NaDlanu.com, 31.Jan.2012

Teniserka Srbije Jelena Janković izjavila je danas da je da je atmosfera u Fed kup reprezentaciji odlična uoči mečeva prvog kola Svetske grupe s Belgijom...Fed kup reprezentacija Srbije igraće s Belgijom u mestu Šarlroa 4. I 5. februara mečeve prvog kola Svetske grupe."Od nedelje sam u Belgiji...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.