JELENA JANKOVIĆ SA REZAI U SIDNEJU!

Izvor: iSporti.com, 29.Mar.2011, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA JANKOVIĆ SA REZAI U SIDNEJU!

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković u noći između nedelje i ponedeljka igraće prvi meč u 2011. godini.




Ona za rivalku u prvom kolu „Mediabank internešnl“ turnira u Sidneju igra sa Aravan Rezai iz Francuske.
Program počinje u 1h ujutru po srednjeevropskom vremenu, a pre meča JJ – Rezai na na Centralnom terenu igraju Li – Rodionova, Lopes – Del Potro i Vikmajer – Stosur.

Jelena je sa Rezai do sada igrala tri puta – godine 2007. Jankovićeva je slavila sa 6:1, 6:2, a prošle godine Srpkinja je pobedila u Dubaiju 4:6, 6:4, 7:5. Ipak, poslednji međusobni okršaj dobila je Rezai, u Madridu je bilo 7:5, 6:4.

Francuskinja je trenutno 19. na WTA listi, ima 23 godine, a u karijeri je osvojila četiri titule.

Ukoliko pobedi Rezai, Jelena će u drugoj rundi igrati sa pobednicom meča između Kaje Kanepi i mlade srpske teniserke Bojane Jovanovske. Prošle godine JJ je ispala na startu turnira od Agneš Savaj, ali je 2007. igrala finale.

Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na iSporti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andrea nadigrala Jelenu, Ana prokockala pobedu nad Klajsters!

Izvor: Blic, 30.Mar.2011, 06:45

U jednom od najuzbudljivijih mečeva godine, Nemica Andrea Petković pobedila je u četvrtfinalu Majamija najbolju srpsku teniserku Jelenu Janković sa 2:1 (2:6, 6:2, 6:4), dok je Kim Klajsters savladala Anu Ivanović u osmini finala takođe sa 2:1 (7:6, 3:6, 7:6)...Meč je imao dva dela - pre i posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iSporti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iSporti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.