Italijani uzdišu za Anom

Izvor: Politika, 11.Sep.2011, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani uzdišu za Anom

Urednici italijanskog izdanja časopisa „GQ” svrstali su našu teniserku u kategoriju „žene za koju su muškarci spremni da umru”

Dok gledaju nove fotografije najlepše srpske teniserke, zavodnici sa Apenina verovatno žale zbog vesti da se Ana Ivanović nedavno vratila bivšem dečku. U septembarskom broju italijanskog izdanja poznatog časopisa za muškarce „GQ” Ana se pojavljuje na tri fotografije na kojima pleni lepotom i seksepilom.

Zanosnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Beograđanku koja u novembru puni 24 godine urednici italijanskog izdanja svrstali su u kategoriju „žene za koju su muškarci spremni da umru”.

U njenoj karijeri i privatnom životu smenjuju se usponi i padovi, ali kad se prave liste najlepših sportistkinja i slavnih žena uopšte, Anu ne zaboravljaju.

Pet godina zaredom, od 2005. do 2009, ponela je titulu najseksepilnije teniserke na sajtu tennisreporters.net, proglašena je i za najlepše telo u sportu i najlepšu teniserku (kanadski „Glob end mejl”), najseksepilniju sportistkinju na planeti (kanadski sajt sportsnet.ca) i najlepšu sportistkinju svih vremena (australijski „Ejdž”).

Dok se nagađalo da li će udovoljiti zahtevima čitalaca američkog sportskog magazina „ESPN”, koji su je priželjkivali golišavu na naslovnoj strani specijalnog izdanja „Bodi išju”, Ana je u februaru prošle godine obradovala čitaoce konkurentskog „Sports ilustrejtida”. U njihovom specijalnom izdanju „Svimsjut edišn”, najčitanijoj godišnjoj publikaciji na svetu sa skoro sto miliona čitalaca, pojavilo se 45 Aninih fotografija u raznobojnim bikinijima.

Kako doživljava status lepotice među sportistkinjama i poziranje za naslovne strane objasnila je novinaru s kojim je razgovarala za englesko izdanje magazina „GQ”:

„Shvatam to kao jednu od svojih uloga. Ali, na kraju, izgled vam ne donosi poene”.

J. J. K.

objavljeno: 12.09.2011
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Doček srpske nove godine,   Ana Ivanović

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.