Iskustvo ili mladost? Iskustvo!

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskustvo ili mladost? Iskustvo!

Švajcarski teniser ostvario i drugu pobedu na Završnom mastersu u Londonu.

Rodžer Federer je u polufinalu Završnog mastersa u Londonu!

Švajcarski teniser je nakon trijumfa u dva seta protiv Džeka Soka ipak izgubio jedan set protiv Saše Zvereva, ali je 16 godina mlađeg igrača iz Nemačke ipak savladao rutinskom partijom u odlučujućem delu meča - 7:6, 5:7, 6:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Federer je sada sigurno prvoplasiran u grupi "Boris Beker", dok će Zverev i Sok odučivati o drugoplasiranom, pošto Marin Čilić, za sada, nema nijednu pobedu.

U prvom setu Zverev je spasao pet brejk-lopti, i dve set-lopte za Federera, i obezbedio taj-brejk, ali uprkos tome što ga je počeo ubedljivo i poveo 4:0, najtrofejniji teniser sveta napravio je preokret i dobio ga 8:6.

Zverev je zbog toga loše počeo i drugi set, ali je podigao nivo igre i napravio preokret izjednačivši rezultat na 1:1. Međutim, Federer je dodao gas i napravivši tri brejka u poslednjem setu lako je dobio ovaj meč koji je trajao tačno dva sata i 15 minuta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.