IZAZOVNA FOTKA NOLETOVE JELENE: Bratele, kratka suknja i pogled na njene noge (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 18:15

IZAZOVNA FOTKA NOLETOVE JELENE: Bratele, kratka suknja i pogled na njene noge (FOTO)

Uz važnu poruku...

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, uvek je u centru pažnje domaće i svetske javnosti. Šta god da uradi, objavi ili izjavi, vrlo brzo završi na stranicama medija.

Prštaće večeras (21.00) u polufinalu Lige šampiona, u Parizu igraju PSŽ i Mančester Siti, dva kluba s neograničenim budžetima i vrhunskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << asovima u svojim redovima. Kvota na keca je 3,10, na iks 3,40, na dvojku 2,30, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

Ista je sudbina i njegove supruge Jelene koja je takođe pod lupom javnosti.

Dok se Novak sprema za još jedan turnir u rodnoj Srbiji pred važne borbe koje ga očekuju na predstojećem Rolan Garosu, Jelena koristi svaku priliku kako bi svojim pratiocima na Instagramu poslala važne poruke.

Ovoga puta to je uradila u izazovnom izdanju, u kratkoj plavoj haljini koja otkriva njene noge.

- Setite se neba pod kojim ste rođeni. Setite se sunčevog rođenja u zoru. Setite se svog rođenja, kako se majka mučila da vam podari dah. Setite se biljaka, drveća, životinjskog sveta, njihove istorije. Razgovarajte s njima, slušajte ih - citirala je Jelena.

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.