PRISTAJE NA MANJU PLATU: Deki završio posao - levi bek OSVAJA titulu u Italiji i STIŽE u Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 14:12

PRISTAJE NA MANJU PLATU: Deki završio posao - levi bek OSVAJA titulu u Italiji i STIŽE u Zvezdu

Spreman je da smanji zahteve koji se tiču primanja.

Dugo se piše o eventualnom dolasku Aleksandra Kolarova u Crvenu zvezdu, ali čini se da ta transfer saga sada konačno dobija stvarne obrise.

Prštaće večeras (21.00) u polufinalu Lige šampiona, u Parizu igraju PSŽ i Mančester Siti, dva kluba s neograničenim budžetima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i vrhunskim asovima u svojim redovima. Kvota na keca je 3,10, na iks 3,40, na dvojku 2,30, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

Prema saznanjima "Meridian sporta", Aleksandar Kolarov i Dejan Stanković, koji su inače sjajni prijatelji van terena, su već nekoliko puta imali razgovore oko dolaska na “Marakanu”.

Međutim, pregovori su ovog puta zaista odmakli, a upravo je Stanković taj koji insistira na dolasku Kolarova i nudi mu mesto jednog od lidera.

– Kolarov je spreman da smanji zahteve koje se tiču primanja, jer je sada već u poznim fudbalskim godinama, a nije tajna da je već dosta zaradio od fudbala. Gotovo čitave sezone je na klupi, tako da mu i te kako znači da se vrati i da konačno igra – rekao je naš dobro obavešteni sagovornik blizak Stankoviću i Kolarovu.

Ono što dodatno daje na težini jeste i činjenica da Aleksandru Kolarovu ugovor sa Interom ističe ovog leta, a sigurno nema nameru da se već sada penzioniše.

Kao što već znamo, nije Kolarov jedini u pregovorima sa Crvenom zvezdom, tu su i Aleksandar Prijović i Aleksandar Dragović, a ako se svi transferi realizuju – biće to sjajan trio!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.