Izvor: Pančevac-online.com, 06.Apr.2023, 20:13

ISTORIJA SE PONOVILA Danski teniser objavio fotografije sa Đokovićem i oduševio fanove! Evo šta je Nole uradio! FOTO

Novak Đoković je završni deo priprema za ATP turnir iz Masters serije u Monte Karlu počeo sparingujući sa Jiržijem, Lehečkom, potom sa Aleksanderom Zverevom, a danas je na terenu bio sa mladom zvezdom tenisa, Holgerom Runeom. Rune može da se podiči da nema negativan rezultat u međusobnim duelima s Noletom,: trenutno je 1:1, a 19-godišnji […] The post ISTORIJA SE PONOVILA Danski teniser objavio fotografije sa Đokovićem i oduševio fanove! Evo šta je Nole uradio! FOTO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Novak pomirio Runea i Vavrinku FOTO

Izvor: B92, 07.Apr.2023, 09:08

Novak Đoković nastavlja da se priprema za Masters u Monte Karlu...Žreb će biti obavljen u 17 časova, a dok ne bude saznao ime protivnika nma startu, Novak vredno trenira na terenima kluba u Monte Karlu...I svakog dana ima nove sparing partnere...Tako je pre tri dana trenirao sa Jiržijem Lehečkom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.