Nova vest
Tenis

Petak, 07.04.2023.

09:13

Novak pomirio Runea i Vavrinku FOTO

Novak Đoković nastavlja da se priprema za Masters u Monte Karlu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Novak pomirio Runea i Vavrinku FOTO
Foto: Profimedia

Žreb će biti obavljen u 17 časova, a dok ne bude saznao ime protivnika nma startu, Novak vredno trenira na terenima kluba u Monte Karlu.

I svakog dana ima nove sparing partnere.

Tako je pre tri dana trenirao sa Jiržijem Lehečkom, a dan kasnije i sa Aleksanderom Zverevim.

U četvrtak je imao prilike da se na terenima u kneževini susretne sa dva interesantna rivala - Stanom Vavrinkom i Holgerom Runeom.

Rivalstvo Novaka i Vavrinke odavno je poznato, dok je sa Runeom, koji je poslednjih godina napravio silan proboj u sam vrh tenisa, igrao nekoliko puta, poslednji put u finalu Mastersa u Parizu kada ga je Danac pobedio.

Međutim, čini se da je Novak uspeo da "pomiri" Švajcarca i Danca, koji su nedavno imali varnice na susretu u Indijan Velsu.

Vavrinka je zamerio Runeu da će, ako nastavi tako da se ponaša, imati problema u svlačionici, aludirajući na njegovu ratobornu prirodu i česte verbalne okršaje sa kolegama, kako na terenu tako i van njega.

Čini se da je posle svega sve u najboljem redu, a da li će neko od njih trojice ukrstiti rekete naredne nedelje, ostaje nam da vidimo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu