I to se dogodilo: Ispala Serena!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2016, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I to se dogodilo: Ispala Serena!

Ukrajinka Svitolina eliminisala najbolju teniserku sveta u osmini finala olimpijskog turnira

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams neće odbraniti zlatnu olimpijsku medalju iz Londona. Ona je večeras poražena u osmini finala u singlu od Ukrajinke Eline Svitoline u dva seta -  0:2 (4:6, 3:6).

Tako se Vilijamsova pridružila još jednom favoritu, prvom teniseru sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Novaku Đokoviću, koji je takođe zaustavljen u singlu u prvom kolu od strane Argentinca Huana Marina Del Potra.

Amerikanka nije večeras bila u elementu. Često je grešila, bila nervozna, a predala se za nešto više od sat vremena. Sjajno je Ukrajinka odgovarala na Sernine čuvene servise, neutralisala je njeno najjače oružje i zasluženo se plasirala u četvrtfinale.

Ovo je druga eliminacija za Vilijamsovu na turniru u Riju, pre singla ispala je u dublu sa rođenom sestrom Venus Vilijams, a ako joj je neka uteha ostao joj je još miks-dubl gde igra sa zemljakom Ramom.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Tenis,   Olimpijske igre,   London

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Posle Novaka, ispala i Serena!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2016

Još jedan od favorita za zlatnu medalju u tenisu završio takmičenje...Olimpijska šampiona iz Londona završila je takmičenje u Riju...Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams neće odbraniti zlatnu olimpijsku medalju pošto je  poražena u osmini finala u singlu od Ukrajinke Eline Svitoline u dva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.