I Hrvat preskače Rodžers kup

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2017, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Hrvat preskače "Rodžers kup"

Predstojeći Masters u Montrealu neće moći da se pohvali da će među učesnicima imati sve najbolje svetske teniser pošto je posle Novaka Đokovića i Stena Vavrinke otkaz poslao i hrvatski teniser Marin Čilić.

Finalista Vimbldona morao je da odustane od učešća zbog povrede aduktora >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koju je zaradio u Londonu. Prema njegovim rečima i dalje prima terapiju, oporavak ide dobro, ali sporije nego što bi Čilić želeo.

- Nadam se da ću uskoro doći i da ću biti u najboljem izdanju. Hvala svima na podršci i vidimo se uskoro - napisao je na kraju poruke navijačima i organizatorima hrvatski teniser.

"Rodžers kup" je na programu od 7. do 13. avgusta, a titulu neće braniti Novak Đoković, koji je prošle godine podigao trofej u Torontu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Mari preskače Rodžers kup, Nadal prvi nakon tri godine

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2017, 09:18

Škotski teniser zbog povrede kuka primoran da otkaže masters u Montrealu zbog čega će najverovatnije izgubiti lidersku poziciju na ATP listi..Prvi reket sveta, (ali ne zadugo) Endi Mari moraće ipak da propusti Rodžers kup (7-13. avgust)...Razlog je, naravno povreda kuka koja ga muči duže vreme...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.