I BRITANIJA BRUJI O OVOME: Jelena Đoković će uraditi NEVEROVATNU stvar sa sopstvenim majčinim mlekom!

Izvor: Story, 29.Avg.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I BRITANIJA BRUJI O OVOME: Jelena Đoković će uraditi NEVEROVATNU stvar sa sopstvenim majčinim mlekom!

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, došla je na vrlo neobičnu ideju. Naime, ona je rešila da prethodno zamrznuto majčino mleko upotrebi za izradu novih sapuna i kozmetike te je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je napisala kako se odlučila da ovo učini nakon višemesečnog odsustvovanja od kuće. – Vratila sam ... The post I BRITANIJA BRUJI O OVOME: Jelena Đoković će uraditi NEVEROVATNU stvar sa sopstvenim majčinim mlekom! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

O NJENOM PODUHVATU BRUJI CEO SVET: Evo šta će Jelena Đoković uraditi sa svojim majčinim mlekom!

Izvor: Press, 29.Avg.2019

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, odlučila je da svoje zamrznuto majčino mleko iskoristi za proizvodnju sapuna i kozmetike. . Foto:puls. Kako...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.