Hrvatski teniseri pod istagom

Izvor: RTS, 21.Jul.2013, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski teniseri pod istagom

Hrvatski tenis mogao bi potresti veliki skandal. Interpol je pokrenuo istagu protiv četvorice hrvatskih tenisera zbog nameštanja rezultata mečeva.

Četvorica hrvatskih tenisera i jedan Moldavac osumljičeni su za nameštanje rezultata mečeva i nalaze se pod istragom Interpola, prenose danas hrvatski mediji.

Kako piše rumunski list "Gazeta Sporturilor", pod istragom su Antonio Veić, Mikola Mektić, Toni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Androić, Dino Marcamn i Radu Albot, koji su navodno izgubili svoje meče i na taj način oštetili rumunske kladionice za pola miliona evra.

Kako se navodi, pet kladionica je podnelo prijavu rumunskim vlastima i Interpolu.

Veić je 2009. već bio pod sumnjom za nameštanje nakon pobede protiv Kanjasa u Zagrebu, a nedavno je Jedinica za teniski integritet otvorila istragu protiv Marina Čilića i Iva Karlovića.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatski teniseri osumnjičeni za nameštanje mečeva

Izvor: Politika, 21.Jul.2013

ZAGREB – Četvorica hrvatskih tenisera i jedan Moldavac osumnijičeni su za nameštanje rezultata mečeva i nalaze se pod istragom Interpola, prenose danas hrvatski mediji...Kako piše rumunski list „Gazeta Sporturilor”, pod istragom su Antonio Veić, Mikola Mektić, Toni Androić, Dino Marcamn...

Nastavak na Politika...

Hrvatski teniseri umešani u nameštanje mečeva?

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2013

Interpol pokreće istragu protiv četvorice tenisera iz komšiluka i jednog Moldavca...I on je pod istragom: Marin Čilić  ..Četvorica hrvatskih tenisera i jedan Moldavac osumnijičeni su za nameštanje rezultata mečeva i nalaze se pod istragom Interpola, prenose hrvatski mediji...Kako piše rumunski...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.