Hrvatski teniseri osumnjičeni za nameštanje mečeva

Izvor: Politika, 21.Jul.2013, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski teniseri osumnjičeni za nameštanje mečeva

ZAGREB – Četvorica hrvatskih tenisera i jedan Moldavac osumnijičeni su za nameštanje rezultata mečeva i nalaze se pod istragom Interpola, prenose danas hrvatski mediji.

Kako piše rumunski list „Gazeta Sporturilor”, pod istragom su Antonio Veić, Mikola Mektić, Toni Androić, Dino Marcamn i Radu Albot, koji su navodno izgubili svoje meče i na taj način oštetili rumunske kladionice za pola miliona evra.

Kako se navodi, pet kladionica je podnelo prijavu rumunskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << vlastima i Interpolu.

Veić je 2009. već bio pod sumnjom za nameštanje nakon pobede protiv Kanjasa u Zagrebu, a nedavno je Jedinica za teniski integritet otvorila istragu protiv Marina Čilića i Iva Karlovića.

Tanjug

objavljeno: 21.07.2013.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatski teniseri osumnjičeni za nameštanje mečeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2013

Četvorica hrvatskih tenisera i jedan Moldavac osumnijičeni su za nameštanje rezultata mečeva i nalaze se pod istragom Interpola, prenose danas hrvatski mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Hrvatski teniseri na meti Interpola

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2013

Četvorica hrvatskih tenisera pod istragom su Interpola zbog sumnje u namještanje mečeva, prenose rumunski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.