Hradecka i Čermak najbolji u miksu

Izvor: B92, 06.Jun.2013, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hradecka i Čermak najbolji u miksu

Česi Lusi Hradecka i František Čermak osvojili su titulu u miksu na Rolan Garosu.

Njih dvoje su u finalu savladali Kanadjanina Danijela Nestora i Francuskinju Kristinu Mladenović sa 1:6, 6:4, 10:6.

Nestor i Mladenović su odlično počeli meč, ubedljivo dobili prvi set, ali su u nastavku izgubili ritam i prepustili inicijativu protivnicima koji su to iskoristili na najbolji način i došli do titule.

Hradecka je tako osvojila drugi Gren slem u karijeri, pošto je pre tri godine osvojila titulu u ženskom dublu, dok je Čermaku to prvi trofej.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mešoviti dubl Hradecka - Čermak osvojio titulu na Rolan Garosu

Izvor: Blic, 06.Jun.2013

Česi Lucija Hradecka i František Čermak pobednici su Rolan Garosa u konkurenciji mešovitih nakon što su preokretom trijumfovali u finalu nad francusko-kanadskom kombinacijom Kristina Mladenović - Danijel Nestora sa 1:6, 6:4, 10:6...Češki dubl je ove godine stigao do finala Australijan opena,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.