Gaske eliminisao Đerea i izborio duel sa Đokovićem

Izvor: RTS, 31.Avg.2018, 04:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaske eliminisao Đerea i izborio duel sa Đokovićem

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u treće kolo Ju-Es Opena pošto je poražen od Rišara Gaskea 3:6, 6:7, 3:6. Francuz će u trećem kolu za protivnika imati Novaka Đokovića.
Mladi Srbin nije uspeo da priredi iznenađenje i savlada iskusnog Francuza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Nakon izgubljenog prvog seta Đere je propustio priliku da se vratu u meč u taj-brejku drugog seta koji je Gaske dobio sa 7:5.
Francuzu će rival u trećem kolu turnira biti Novak Đoković koji je u četiri seta slavio protiv Amerikanca Tenisa Sandgrena  3:1 (6:1, 6:3, 6:7, 6:2).
Ju-Es open se igra za nagradni fond od 25.282.400 dolara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gaske okončao Đereov san u Njujorku

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2018

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u treće kolo US opena, pošto je od njega bio bolji Francuz Rišar Gaske...Daleko iskusniji Gaske, trenutno 25. na ATP listi, savladao je 23-godišnjeg momka iz Sente sa 6:3, 7:6 (7-5) i 6:3, pa je tako u trećem kolu zakazao duel sa Novakom Đokovićem...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.