Gaske okončao Đereov san u Njujorku

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2018, 06:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaske okončao Đereov san u Njujorku

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u treće kolo US opena, pošto je od njega bio bolji Francuz Rišar Gaske.

Daleko iskusniji Gaske, trenutno 25. na ATP listi, savladao je 23-godišnjeg momka iz Sente sa 6:3, 7:6 (7-5) i 6:3, pa je tako u trećem kolu zakazao duel sa Novakom Đokovićem koji je eliminisao Amerikanca Tenisa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Sandgrena sa 3:1.

Duel između Gaskea i 89. igrača na svetu je trajao dva i po sata, a Đere je najbliži osvajanju seta bio prvo pri rezultatu 5:4, 40:30 na servis Francuza u drugom periodu igre. Gaske je spasao brejk i set loptu Đerea, a dva gema kasnije teniser iz Srbije je imao još četiri set lopte koje nije iskoristio.

Propuštene šanse Đerea je Gaske kaznio u taj-brejku, kada je već na prvu set loptu osigurao vođstvo od 2:0.

Đere je na ovogodišnjem US openu već ostvario odličan rezultat, pošto je ubeležio prvu gren slem pobedu u karijeri, protiv Leonarda Majera u prvom kolu, ali verovatno će žaliti za propuštenim prilikama protiv Gaskea.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

TO SAM BIO SAMO JA! ONAJ DRUGI JA, KOJEG ONAJ PRVI NE VOLI: Novak Đoković na šaljiv način opisao pad koncentracije u trećem setu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 31.Avg.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo US Opena, pošto je savladao Amerikanca Tenisa Sandgrena 6:1, 6:3, 6:7 (2:7), 6:2, a nakom neča održao je vrlo zanimljivu konferenciju za medije, na kojoj je objasnio i neshvatljiv pad igre u trećem setu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.