Ferer: Novakova era duže traje od RF i RN

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferer: Novakova era duže traje od RF i RN

Španski veteran David Ferer smatra da Đoković duže dominira tenisom nego što su to činili Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Srpski teniser je praktično najbolji igrač sveta od 2011. godine, bio je četiri puta najbolji igrač sveta na kraju godine, jednom više od Nadala i jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << manje od Federera.

„Sećam se da je Federer 2004. i 2005. bio nezaustavljiv. Slično je bilo sa Đokovićem i Rafom posle toga. Sva trojica su imali svoje periode dominacije. Sada se nalazimo u Đokovićevoj eri. Ipak, tačno je da Đokovićeva era traje malo duže. Nadam se da će mu nivo igre opasti“, rekao je španski teniser.

Što se tiče nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste, Federer je rekorder sa 302 nedelje, Đoković trenutno provodi 185. nedelju na prvom mestu, a Nadal je 141 nedelju bio prvi igrač sveta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DAVID FERER: Ovo je Đokovićeva era!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016

Španski teniser David Ferer smatra da je ovo era Novaka Đokovića i ističe da Srbin duže dominira tenisom od Rodžera Federera i Rafaela Nadala..."Sećam se da je Federer 2004. i 2005. bio nezaustavljiv. Slično je bilo sa Đokovićem i Rafom posle toga. Sva trojica su imali svoje periode dominacije....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.