FED KUP: Srbija poražena od Kanade

Izvor: NaDlanu.com, 10.Feb.2014, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FED KUP: Srbija poražena od Kanade

Ženska teniska reprezentacija Srbije nije uspela da izbori plasman u plej-of za popunu Svetske grupe Fed kupa, pošto je u Montrealu Kanada stigla do nedostižnih 3:0.

Odlučujući poen Kanađankama donela je Evženi Bušar pobedom nad Vesnom Dolonc sa 2:0, u setovima 6:0, 6:3. Bušar je do pobede došla za 58 minuta igre, a u prvom setu srpskoj teniserki ni u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << trenutku dala šansu da osvoji gem. U drugom setu Dolonc je odmah na početku oduzela servis Kanađanki, međutim, 19-godišnja Kanađanka je brzo uzvratila istom merom I izjednačila na 1:1. Novi brejk viđen je u šestom gemu, kada je Bušar iskoristila loš servis gem Dolonc i povela sa 4:2, ali je srpska teniserka već u narednom smanjila na 4:3. Međutim, Bušar, 19. teniserka sveta, potom je još jednom oduzela servis srpskoj igračici i tako izborila plasman Kanade u plej-of Fed kupa. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.