Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova prvi put u javnost posle dužeg vremena: Šta se dogodilo sa slavnom teniserkom?

Izvor: Story, 07.Avg.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova prvi put u javnost posle dužeg vremena: Šta se dogodilo sa slavnom teniserkom?

Teniserka je drastično izgubila na kilaži

Ana Kurnjikova, Enrike Iglesijas, foto: Profimedia

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova u vezi su skoro 14 godina, ali se u poslednje vreme vešto skrivaju i retko pojavljuju zajedno u javnosti. Ipak, slavni par je nedavno napravio izuzetak, pa su ih paparaci fotografisali dok su izlazili iz jednog restorana, a ono što su svi primetili je izgled nekadašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << teniserke.

Naime, Kurnjikova je na sebi imala čizme sa visokom potpeticom, uske helanke koje su pokazale njene premršave noge, i široku majicu bez rukava u kojoj je pokazala tanušne ruke. Mnogi su komentarisali da Ana izgleda kao da je na ivici anoreksije, te se ozbiljno zabrinuli za njeno zdravlje.

Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.