Endi Marej prvi finalista US Opena

Izvor: Vesti-online.com, 09.Sep.2012, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endi Marej prvi finalista US Opena

Britanski teniser Endi Marej plasirao se u finale Otvorenog prvenstva SAD, pošto je večeras pobedio Tomaša Berdiha iz Češke sa 3:1, po setovima 5:7, 6:2, 6:1, 7:6.

Endi Marej

 

Meč u Njujorku počeo je sa zakašljenjenjem od sat i po zbog kiše, što je više odgovaralo Berdihu koji je dobio prvi set sa 7:5.

 

Marej je dominirao u sledeća dva seta u kojima je izgubio samo tri gema - 6:2, 6:1, da bi u trećem poveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa ubedljivih 3:0. Tada se opustio i dozvolio Berdihu da se vrati u meč i izbori taj-brejk.

 

Čeh je umalo iskoristio poklon pošto je poveo 4:1, ali je Škot preokrenuo na 9:7.

 

Marej će u finalu igrati protiv pobednika duela između branioca titule, najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, i Davida Ferera iz Španije.

 
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.